O Restauracji
Nasze początki sięgają roku 1993. Wtedy to samodzielnie poprowadziliśmy pierwszy lokal w Warszawie. W 1994 przenieśliśmy się na Mokotów , a rok później otworzyliśmy lokal w Łomiankach pod obecną nazwą. Dlatego oficjalne powstanie "Parmy" datujemy na maj 1995. Po czterech latach uruchomiliśmy nasz drugi punkt na Ursynowie i jednocześnie zlikwidowaliśmy maleńki kiosk na Mokotowie. W roku 2002 nastąpiło otwarcie restauracji na Żoliborzu , a w 2004 Na Gocławiu. Niestety lokal na Pradze zmuszeni byliśmy zlikwidować. W maju 2012 otworzyliśmy kolejną restaurację w centrum, przy ul. Żurawiej 32/34 i obecnie zapraszamy do czterech pizzerii - Łomianki , Ursynów, Żoliborz i Centrum. W roku 2005 obchodziliśmy huczne X-lecie Pizzerii Parma Firma "Pizzeria Parma" jest spółką cywilną , prowadzoną rodzinnie. Nasze produkty są oparte o własne przepisy i wszystko od podstaw przygotowujemy w restauracjach. Ciasto do pizzy to efekt długoletnich eksperymentów i kompromisów pomiędzy cienkim i twardym ciastem włoskich pizzy , a grubym i puszystym typu amerykańskiego. Sos pomidorowy to mieszanka oryginalnego koncentratu pomidorowego , ziół , oraz przypraw śródziemnomorskich. Do produkcji naszych pizzy nie używamy żadnych ulepszaczy i sztucznych produktów. Mamy nadzieję , że trafiliśmy w Państwa gust i przez kolejne lata pozostaniecie naszymi klientami , a wszelkie uwagi i propozycje prosimy nam zgłaszać , co pozwoli jeszcze bardziej uatrakcyjnić nasze produkty.